Köszönjük a bizalmát
»Nézze a bejövő postafiókját«
Mielőtt elkezdtem volna robotporszívót árulni, gondos kutatómunka és tesztelés előzte meg azt. Kicsit szkeptikus voltam a háztartási robotokkal szemben. Mondván mit tudhatnak ezek, biztosan nem alaposak, csak a gazdagok új hóbortja.

Ekkor vettem egy egész olcsó márkát, pár 10.000 Ft.-ért. Persze nem voltam vele megelégedve. Hangja volt, de alig szívott… Ekkor jött az Önigazolás. Én megmondtam.

Ezután el is felejtettem a robotok világát, mígnem elmentem vendégségbe, ahol egy robotporszívó felelt a lakás tisztaságáért. Az már egy felső kategóriás gép volt. Össze sem lehetett az én kis “kínai” gépemmel hasonlítani.

A tulajdonos megmutatott minden funkcióját és ámulatba ejtett a gép. Nagyon megtetszett. Titkon mindig egy ilyenre vágytam. Hát másnap vettem is egyet.

És minden így kezdődött el. Ekkor jött az ötlet, hogy szeretnék segíteni az embereknek a vásárlási döntésükben, hogy nehogy úgy járjanak, mint anno én, hogy rossz terméket vesznek és elégedetlenek lesznek. Holott ez egy fantasztikus termék és nagyon nagy segítség a házimunkában.

Elkezdtem tesztelni a robotokat. Amikor az ember valamire fókuszáltan figyel, hamar rájön, hogy mennyi embernek van robot a háztartásában. Felkerestem őket és kipróbáltam ezeket. Annyi információra volt már a birtokomban a háztartási robotokról, hogy megcsináltam a robotercenter.hu-t. A célom az volt, hogy mindenkinek megmutathassam, a robot jó, csak értünk vannak, de tudni kell helyesen választani. Szóval, amit írok azt elhiheti nekem. Egy szekptikusból lett robot árusnak. Szakál Zsolt

Robotercenter alapító

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre. Bezárás

Íratkozzon fel a várólistára! Azonnal értesítjük, ha a termék ismét készleten lesz. Kérem hagyja meg az e-mail címét, ahol elérhetjük!
Email Bizalmasan kezeljük e-mail címét