A jövő TECHNOLÓGIÁJA
válassza az önhöz illőt robotporszívót
Háziállatokhoz
 

NEATO D5 kivánló választás háziállatos otthonokba is.
Ez a robotporszívó a Google autók navigációs rendszerével van felszerelve, így biztosan sosem téved el az Ön otthonában sem.
Ennek a technológiának köszönhetően a gép térképet készít az otthonáról, hogy biztosan ne maradjon ki egy terület sem a takartásból. Applikációból vezérelheti az akár 150 nm-es területen is elboldoguló robotot.

 
iRobot ROOMBA 866 A híres 800-as széria kiforott modellje. Továbbfejlesztett keferendszere ideális társ a háziállatok elhullott szőrének a feltakarításában. Akár 100 nm-en is tökéletesen teszi a dolgát. Nagyon egyszerű a kezelése, csak egy gombnyomás és indulhat is a takarítás. Random takarítási módszerének köszönhetően alaposan végigjárja a helyiségeket, egy ponton, akár 4x-is átmegy.
NEATO D3 A legkisebb tagja a Google navigációt használó családnak. Legyen az akár egy 120 nm-es lakás, a gépnek nem lesz akadály. Programozható és applikációval egyaránt vezérelhető. A NO-GO zónák egyszerűen az app-on keresztül megadhatóak és tetszőlegesen változtathatóak. A gyerekek és a háziállatok kiváncsian tekintenek erre az ergonómiai D-formájú robotporszívóra.
kis lakásokba
 

iRobot ROOMBA 605 Az iRobot a legkisebb modelljében is a tökéletesre törekedett. A felső kategóriától megszokott minőség és anyaghasználat jegyében készült. Elindítása csak egy gombnyomásba telik és máris útnakindul az akár 60 nm területet karbantartni képes robotporszívó. Oldalkeféjének köszönhetően a sarkokat és a falmenti részeket sem hagyja porosan.

Megjegyzés: Ha Önnek a kis lakásában hosszabb szőrű házikedvence van, akkor válassz a Neato D3-at.

Közepes otthonokba

iRobot Roomba 696

Telepítse az ingyenes app-ot és vezérelje azzal a robotot.

A robot a következő technikai újdonságokat tudja magáénak:

  • továbbfejlesztett tisztítófej,
  • iAdapt navigáció,
  • modernizált AeroVac portartály,
  • ANTITANGLE rendszer,
  • szintérzékelő,
  • CLEAN-DOCK-SPOT funkció,
  • 2x hosszabb élettartamú Xlife akkumulátor,
  • applikációval való vezérelhetőség,
  • programozható takarítási idő.

iRobot Roomba 866 

Ugyan nincs hozzá applikáció, ám cserébe kárpótol a sok jó tulajdonsága:

Az új iRobot Roomba 866 a továbbfejlesztésnek köszönhetően a takarítást magasabb szintre helyezte.

A szívó hatás közel 50%-kal nőtt a forradalmian új AeroForce technológiának köszönhetően.Az ötször erősebb vákuum ereje kiegészül két egymással szemben forgó tisztítófejjel. Ezek hatékonyan szívják fel a port és a legfinomabb szemcséket minden típusú keménypadlóról és szőnyegről.

Mivel ezek a kefék minimális karbantartást igényelnek, még könnyebbé teszik a Roomba használatát.

A Roomba 866-os modell további előnyei, hogy sokkal halkabb elődeinél, kétszer olyan hosszú ideig bírja az akkumulátora és portartálya is kétszer akkora.

Nagy otthonokba

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre. Bezárás

Íratkozzon fel a várólistára! Azonnal értesítjük, ha a termék ismét készleten lesz. Kérem hagyja meg az e-mail címét, ahol elérhetjük!
Email Bizalmasan kezeljük e-mail címét