A jövő TECHNOLÓGIÁJA

válassza az önhöz illőt robotporszívót

Háziállatokhoz

 

NEATO D5 kivánló választás háziállatos otthonokba is.
Ez a robotporszívó a Google autók navigációs rendszerével van felszerelve, így biztosan sosem téved el az Ön otthonában sem.
Ennek a technológiának köszönhetően a gép térképet készít az otthonáról, hogy biztosan ne maradjon ki egy terület sem a takartásból. Applikációból vezérelheti az akár 150 nm-es területen is elboldoguló robotot.

 

iRobot ROOMBA 866 A híres 800-as széria kiforott modellje. Továbbfejlesztett keferendszere ideális társ a háziállatok elhullott szőrének a feltakarításában. Akár 100 nm-en is tökéletesen teszi a dolgát. Nagyon egyszerű a kezelése, csak egy gombnyomás és indulhat is a takarítás. Random takarítási módszerének köszönhetően alaposan végigjárja a helyiségeket, egy ponton, akár 4x-is átmegy.

NEATO D3 A legkisebb tagja a Google navigációt használó családnak. Legyen az akár egy 120 nm-es lakás, a gépnek nem lesz akadály. Programozható és applikációval egyaránt vezérelhető. A NO-GO zónák egyszerűen az app-on keresztül megadhatóak és tetszőlegesen változtathatóak. A gyerekek és a háziállatok kiváncsian tekintenek erre az ergonómiai D-formájú robotporszívóra.

kis lakásokba

 

iRobot ROOMBA 605 Az iRobot a legkisebb modelljében is a tökéletesre törekedett. A felső kategóriától megszokott minőség és anyaghasználat jegyében készült. Elindítása csak egy gombnyomásba telik és máris útnakindul az akár 60 nm területet karbantartni képes robotporszívó. Oldalkeféjének köszönhetően a sarkokat és a falmenti részeket sem hagyja porosan.

Megjegyzés: Ha Önnek a kis lakásában hosszabb szőrű házikedvence van, akkor válassz a Neato D3-at.

Közepes otthonokba

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre. Bezárás

Íratkozzon fel a várólistára! Azonnal értesítjük, ha a termék ismét készleten lesz. Kérem hagyja meg az e-mail címét, ahol elérhetjük!
Email Bizalmasan kezeljük e-mail címét