Akció!

Gardena Smart Sileno City 500

329 890 Ft 298 980 Ft

 • Ingyenes applikációval vezérelhető.
 • Teljesen vízálló.
 • 3 távoli indítási pont
 • Komplex kertekhez is.
 • Akár 500 nm-es területre is.
 • Telepítési akció
Kategória:

Leírás

Gardena smart sileno city 500 – A jövő robotfűnyírója

A Gardena smart SILENO city 500 az iOS-re, Androidra letölthető és online is használható ingyenes GARDENA smart app-pel tökéletesen vezérelhető, legyen Ön bárhol is.

A készüléke képernyőjén kényelmesen és igénye szerint megjelenítheti a kerti munkálatokhoz kapcsolódó fontos adatokat és akár finomhangolhatja is azokat.

Tökéletesre nyírt gyep

A precíziós kések kifogástalanul vágják le a füvet. A SensorCut rendszernek köszönhetően pedig a Gardena smart SILENO city 500 nem hagy csíkokat a gyepen. A vágási magasság könnyedén, szerszámok használata nélkül beállítható. Csak egy forgó gomb az egész.

Könnyed élvezet

Dőljön hátra és élvezze a kertjét! A robotfűnyíró majd elintézi a fűnyírást.

A GARDENA robotfűnyíró csak a fűszálak gyenge csúcsát vágja le, akár minden nap.

A rendszeres vágás és a gyenge nyesedékből származó tápanyagok javítják a gyep minőségét. A pázsit dúsabbá válik.

Ezáltal kevesebb műtrágyára lesz szüksége.

De ami a legfontosabb – nem kell többé a fűnyesedékkel foglalkozni.

Egyszerű telepítés

A programsegéd végigkalauzol az intuitív menün, és a gyepterület és a kiválasztott fűnyírási idők megadását követően önállóan elkészíti a fűnyírási tervet. A gép ezután a beállított terv szerint fog üzemelni. Nincs szükség bonyolult számításokra vagy programozásra.

A fűnyírási terv kismértékben megváltoztatható vagy módosíthatószükség esetén.

Ideális komplexebb kertekbe is

A Gardena smart SILENO city 500 akár 500 négyzetméteres gyepterületen is teljesen automatikusan, megbízhatóan, csíkmentesen és egyenletesen vágja le a füvet.

A vezetőszálnak köszönhetően a robotfűnyíró keskeny, akár mindössze 1,5 méter széles átjárókon is átjut nehézség nélkül. Keréknyomot nem hagy, mivel minden alkalommal más-más távolságot tart a vezetőszáltól a töltőállomáshoz menet.

A töltőállomás korlátozás nélkül, gyakorlatilag bárhol elhelyezhető.

3 db távoli belépési pontot képes kezelni. Ez azt jelenti, hogy akár U-alakú vagy bonyolultabb, több átjárós kertekhez is szívből ajánljuk.

Garantáltan könnyen tisztítható

Fejlett technológiánkkal megelőzzük versenytársainkat, és ennek köszönhetően a robotfűnyírók bármilyen időjárási körülmény között használhatók. Nincs szükség érzékelőre, hogy leállítsa a gépet, ha elered az eső. Egy kertislag elég a gép tisztításához.

Maximális biztonság

A határoló vezetékkel rugalmasan mégis megbízhatóan meghatározható a munkaterület; ez biztosítja, hogy a robotfűnyíró kizárólag a kijelölt helyen vágja le a füvet. A rendkívül érzékeny ütközésérzékelőnek köszönhetően a robotfűnyírót nem zavarják a kerti akadályok. Ha a gépet felemelik, a kések azonnal leállnak a sérülések elkerülése végett.

Lopásvédelem

PIN-kód véd a lopás ellen.

Biztonságos kapcsolat

A GARDENA smart átjáró biztosítja a vezetékmentes hálózati kommunikációt a GARDENA smart system eszközei és a GARDENA smart app között. Különösen erős rádiójelekkel jön létre a stabil és biztonságos kapcsolat. A két beépített, nagy teljesítményű antennával stabil és biztonságos a kapcsolat még nagy hatótáv mellett is.

Gardena smart SILENO city 500 A jövő kertésze

A gyepápolás igazán egyszerű és fáradságmentes módja, a bonyolultabb kertekben is.

A SensorCut rendszerrel pontosan, megbízhatóan és olyan csendesen vágja a füvet, hogy alig hallani. Ha végzett a fűnyírással, automatikusan visszatér a töltőállomásra. Ön pedig egyszerre élvezheti a szabadidőt és a tökéletesre nyírt pázsitot egyaránt.

A smart SILENO city akár 500 négyzetméter nagyságú, kis gyepterületekre is alkalmas. Akár a 25 százalékos emelkedők sem okoznak neki gondot, sőt szűk átjárókon, keskeny helyeken is gond nélkül elfér.

Az elforduló hátsó keréknek köszönhetően a robotfűnyíró még mozgékonyabb és jobban irányítható. Tökéletes kicsi, keskeny kertekbe, de megállj a helyét nehezebb körülmények között is.

A telepítés során a programvarázsló végigkalauzol a menün, és önállóan összeállítja a fűnyírási tervet.

A smart App-pel be lehet programozni a fűnyírási időszakokat, amelyeket összehangolhatunk az öntözési időszakokkal. Ehhez smart öntözőkomputert kell használnunk.

A smart átjáró biztosítja a központi hálózatot, amely egy meglévő routeren keresztül csatlakozik az internethez.

A GARDENA smart system központi eleme gondoskodik a vezeték nélküli hálózati kommunikációról. A GARDENA smart system kerti eszközei és a GARDENA smart App között.

Műszaki adatok

Hatékonyság

 • Munkaterület-kapacitás: 500 m² ±20%
 • Távoli indítási pont: 3db
 • Feltöltő rendszer: Automata
 • A munkaterület maximális emelkedése: 25 %

Termék

 • Információs panel: LCD kijelző menürendszerrel
 • Időzítő: Igen
 • Fogantyú típusa: Integrált

Energiaellátottság és töltés

 • Akkumulátor típusa: Lítium-ion
 • Átlagos feltöltési idő: 60 min
 • Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 65 min
 • Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál: 4 kWh

Motor és vágási rendszer

 • Vágási rendszer: 3 borotvaéles forgó kés
 • Vágási magasság, min.–max.: 20-50 mm
 • Vágási szélesség: 16 cm

Hang- és zajadatok

 • Hangszint, garantált: 58 dB (A)

Biztonsági jellemzők

 • Vészjelzés: Nem
 • PIN kód: Igen
 • Emelésérzékelő: Igen
 • Borulásérzékelő: Igen

Telepítési tartozékok

 • Hurokvezeték: 150 m
 • Rögzítő szegek: 200 pcs

Méretek

 • Termék mérete (Ho x Szé x Ma): 55 x 38 x 23 cm
 • Súly: 7.3 kg

Vásárlók gyakori kérdései:

A Gardena smart sileno city 500 robotfűnyíró képes emelkedőkkel is megbirkózni?

A GARDENA robotfűnyírói – modelltől függően – 25 és 35%-os lejtésszögű munkaterületen is üzembiztosak. Ez annyit tesz, hogy 1 méteren 25 vagy 35 cm-es lehet a magasságkülönbség.

A GARDENA robotfűnyíró egyenetlen gyepfelületeken is boldogul?

A GARDENA robotfűnyírói, nagy kerekeiknek köszönhetően, még egyenetlen terepen is használhatók.

Vezetőszál és határoló vezetékek Mire való a határoló vezeték?

A határoló vezeték szabja meg a robotfűnyíró munkaterületét.

Mire való a vezetőszál?

A vezetőszál egy olyan szabadalmaztatott megoldás, amelysegítségével a GARDENA robotfűnyíró visszatalál a töltőállomáshoz. Illetve egyúttal elvezeti a fűnyírót a töltőállomástól a kert távolabbi részeihez.

Segít abban, hogy a fűnyíró gyorsan visszataláljon a töltőállomáshoz anélkül, hogy nyomot hagyna maga után. És hogy a gyep még a kert távolabbi zugaiban is egyenletes képet mutasson.

Szeretném megvédeni a gyönyörű virágágyásomat. Ez lehetséges?

Természetesen. Mindössze a határoló vezetéket kell pontosan az ágyás (és egyéb tereptárgyak) körül elvezetni, és a GARDENA robotfűnyíró elkerüli majd ezeket a helyeket. A kis robot sértetlenül hagyja pompázni a virágokat, fákat, bokrokat, stb. Ehhez mindössze követnie kell a használati útmutatóban szereplő utasításokat.

Vagy szakember segítségt kell igénybe vennie.

vevoszolgalat@robotercenter.hu

 

Mi történik, ha a GARDENA robotfűnyíró fába vagy egyéb akadályba ütközik, illetve ha felemelik?

A robotfűnyíró rendkívül érzékeny ütközés-, borulás- és emelésérzékelővel van felszerelve. Ha akadályba ütközik, helyzetet vált és más irányba indul tovább. Ha felemelik, a vágás azonnal leáll.

Miért nincsenek a kések fixen rögzítve?

Ez, az amúgy biztonsági célokat szolgáló funkció, hogy a kések szabadon vannak felfüggesztve. iÍgy ha akadályba ütköznek (pl. gyümölcsbe vagy ágba), elforognak. A fűnyírás során a centrifugális erő hatására a kések felgyorsulnak, és így vágják le a füvet. Ha azonban beleütköznek valamibe, lelassulnak és elforognak.

Rendelkezik a GARDENA robotfűnyíró lopás elleni védelemmel?

Igen, a fűnyírón számos lopásellenes funkciót lehet aktiválni. Figyelem! A GARDENA robotfűnyíró nem használható a személyes PIN kód nélkül. Ezzel védhető ki, hogy a fűnyírót máshol is használják, mint a saját telepítési helyén. Ha a fűnyírót kézzel leállítják vagy felemelik, újra kéri a PIN kódot.

A kód nélkül bekapcsol a riasztó.

Mi a fűnyíró tisztán tartásának legjobb módja?

Fontos, hogy a robotfűnyírót mindig tartsuk tisztán, és ne hagyjuk, hogy a fű rárakódjon. Karbantartásához használjunk kefét és nedves rongyot. Soha ne mossuk le a fűnyírót folyó vízzel. A GARDENA számos tisztítószert és szerszámot kínál robotfűnyíróihoz. Fordulj partnereinkhez vagy látogass el a weboldalunkra.

Mire figyeljünk télen?

A téli pihenő előtt gondosan tisztítsuk meg és töltsük teljesen fel a robotfűnyírót. Tároljuk a saját kerekein állva, száraz és fagymentes helyen. A fűnyírási szezon végéhez közeledve igénybe veheted a GARDENA professzionális téli szerviz-szolgáltatását.

A szakszerűtlen telepítés garanciavesztéshez vezet.

A robotfűnyírók telepítését szakképzett munkatársunk végzi.

Telepítéssel kapcsolatban keresse ügyfélszolálatunkat!

Amire szükségünk lesz: Egy skicc a kert alakjáról és a benne lévő tereptárgyakról. Fészer, kisház, fa, bokor, ami a fűnyíró útjában lehet.

vevoszolgalat@robotercenter.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardena Smart Sileno City 500” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Íratkozzon fel a várólistára! Azonnal értesítjük, ha a termék ismét készleten lesz. Kérem hagyja meg az e-mail címét, ahol elérhetjük!
Email Bizalmasan kezeljük e-mail címét