Ez a rész most nem rólunk fog szólni, hanem Önről, Kedves VEVŐ

 

Ugyanis mi tudjuk, hogy Ön egy égető problémára keres megoldást.

 

Tudjuk, különben nem keresne robotfűnyírót vagy robotporszívót, hogy megkönnyítse az életét.

 

Tudjuk azt is, hogy Ön eléggé elfoglalt és több szabadidőt szeretne.
De ott az a fránya házimunka, ami annyi időbe és energiába telik.
Legyen ez fűnyírás vagy éppen porszívózás.

 

Nos, van egy jó hírem Önnek.

 

Van gyógyír az Ön problémáira. Méghozzá nálunk.

 

Mit kap Ön, ha háztartási robotot vásárol?

 

– Több szabadidőt, amit bármi más fontos dologgal tölthet.

 

– Több kényelmet. Nincs több izzadás a 35 fokban fűnyírás közben, holott még pollenallergiája is van.

 

–  Apropó pollenallergia. A robotporszívó, melyikben HEPA filter is van, képes kiszürni a lakásban lévő polleneket is.

 

– Mindíg tiszta lakást, hála a robotnak, amit be is tud akár programozni, hogy akkor dolgozzon, amikor Önt ez nem zavarja.

 

– Hab a tortán, hogy van olyan robot, ami még fel is mos.

 

 

Miért bízzon bennünk?

Mielőtt elkezdtem volna robotporszívót árulni, gondos kutatómunka és tesztelés előzte meg azt. Kicsit szkeptikus voltam a háztartási robotokkal szemben. Mondván mit tudhatnak ezek, biztosan nem alaposak, csak a gazdagok új hóbortja. Ekkor vettem egy egész olcsó márkát, pár 10.000 Ft.-ért. Persze nem voltam vele megelégedve. Hangja volt, de alig szívott… Ekkor jött az Önigazolás. Én megmondtam. Ezután el is felejtettem a robotok világát, mígnem elmentem vendégségbe, ahol egy robotporszívó felelt a lakás tisztaságáért. Az már egy felső kategóriás gép volt. Össze sem lehetett az én kis “kínai” gépemmel hasonlítani. A tulajdonos megmutatott minden funkcióját és ámulatba ejtett a gép. Nagyon megtetszett. Titkon mindig egy ilyenre vágytam.

Hát másnap vettem is egyet. És minden így kezdődött el. Ekkor jött az ötlet, hogy szeretnék segíteni az embereknek a vásárlási döntésükben, hogy nehogy úgy járjanak, mint anno én, hogy rossz terméket vesznek és elégedetlenek lesznek. Holott ez egy fantasztikus termék és nagyon nagy segítség a házimunkában. Elkezdtem tesztelni a robotokat. Amikor az ember valamire fókuszáltan figyel, hamar rájön, hogy mennyi embernek van robot a háztartásában. Felkerestem őket és kipróbáltam ezeket.

Annyi információra volt már a birtokomban a háztartási robotokról, hogy megcsináltam a robotercenter.hu-t. A célom az volt, hogy mindenkinek megmutathassam, a robot jó, csak értünk vannak, de tudni kell helyesen választani. Szóval, amit írok azt elhiheti nekem. Egy szekptikusból lett robot árusnak.

Szakál Zsolt

Robotercenter alapító

Íratkozzon fel a várólistára! Azonnal értesítjük, ha a termék ismét készleten lesz. Kérem hagyja meg az e-mail címét, ahol elérhetjük!
Email Bizalmasan kezeljük e-mail címét